حجت الاسلام علی میناپور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خرّم آباد با اشاره به اینکه در دین مبین اسلام سفارش ویژه ای نسبت به کمک و دستگیری از نیازمندان شده است، گفت: دستگیری از نیازمندان در زمینه های مختلف از جمله اموری است که در مکتب نورانی اهل بیت (ع ) و سیره و منش آن بزرگواران بسیار روایت و نقل شده است.
وی با بیان اینکه دستگیری از نیازمندان تنها مختص به رفع نیازهای مادی و اقتصادی نیست، تصریح کرد: وظیفه نوع دوستی انسان ایجاب می نماید که حس ایثار و فداکاری را در رفع مشکلات مادی و معنوی همنوعان لحاظ کنیم و از این منظر تلاش شود تا مشکلات شغلی، تشکیل خانواده و... را با نهایت دلسوزی، خوشرویی و رافت حل نماییم.
مدیر حوزه علمیه استان لرستان با بیان اینکه مهربانی، دلسوزی و خوشرویی می تواند در روند حل مشکل دیگران به عنوان هدایای اخلاقی و معنوی انسان در رفع مشکل هم نوع خود تاثیرگذار باشد خاطر نشان کرد :با در نظر گرفتن حس دلسوزی و برادری به هم نوعان خود می توانیم در تمام زمانها و مکانها یاریگر هم باشیم.
حجت الاسلام میناپور با اشاره به اینکه در قرآن کریم و آموزه های دینی ما تاکید و سفارش ویژه ای بر پرداخت خمس، زکات و انفاق شده است گفت: عملی نمودن این دستورات در زندگی شخصی و اجتماعی، موجبات رفع مشکلات نیازمندان را فراهم می آورد به گونه ای که رفع مشکلات نیازمندان در سایه عملی نمودن این واجبات دینی است.
وی با اشاره به اینکه روحانیون و مبلغان در تبلیغ، تبیین و ترویج حس نوع دوستی و نیکوکاری در جامعه نقش بسزایی دارند، افزود:مبلغان باید با استفاده از رسالت تبلیغی خود با بیانی شیوا و رسا در جهت تبلیغ و ترویج ارزشهای کمک به هم نوع در جامعه اقدام کنند و تلاش نمایند ابعاد مختلف فرهنگ کمک و نیکوکاری در جنبه های مادی و معنوی را در بین آحاد جامعه نهادینه کنند.
نظر شما